Βιωματική εκπαίδευση προσωπικού καταστημάτων

Βιωματική εκπαίδευση προσωπικού καταστημάτων

Από το 2017, η Black Light υλοποιεί πρώτη στην Ελλάδα εκπαιδευτικά σεμινάρια με βιωματικές μεθόδους που έχουν στόχο την κατάρτιση των υπαλλήλων του retail σχετικά με τις βέλτιστες τεχνικές προσέγγισης, συνοδείας και εξυπηρέτησης πελατών με τύφλωση.

Η διεξαγωγή των σεμιναρίων υλοποιείται από ανθρώπους με αναπηρία όρασης, οι οποίοι μυούν τους εκπροσώπους εξυπηρέτησης στα μυστικά μιας εξαιρετικής εμπειρίας πελάτη.

Θεματικές ενότητες

  • Προσέγγιση κατά την είσοδο στο κατάστημα και συνοδεία κατά την επιλογή των προϊόντων.
  • Ενδεδειγμένη παρουσίαση προϊόντων (ιδιότητες, ειδικά χαρακτηριστικά, οφέλη) που συνοδεύεται από πραγματοποίηση εικονικής αγοράς με τους εκπαιδευόμενους σε εναλλασσόμενους ρόλους πωλητή και τυφλού πελάτη.
  • Ορθή διεξαγωγή πληρωμής στο ταμείο και ολοκλήρωση εξυπηρέτησης.

Γιατί να επιλέξετε το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό σεμινάριο:

Λαμβάνοντας υπόψη ότι, σύμφωνα με διεθνείς έρευνες κορυφαίων οργανισμών

«Customers increasingly favor brands that recognize them and understand their needs. They want a two-way conversation, and to feel that brands are listening to them and taking what they say to heart. Customer service plays a strategic role in long-term customer engagement.»
2018 State of Global Customer Service Report, Microsoft

~

«Εμπειρία πελάτη είναι το αποτέλεσμα από την αλληλεπίδραση μεταξύ μιας επιχείρησης και ενός πελάτη καθ’ όλη την διάρκεια της σχέσης τους.»
Wikipedia

~
«Εμπειρία πελάτη είναι το αθροιστικό αποτέλεσμα πολλαπλών στιγμών επαφής κατά τη διάρκεια της σχέσης ενός πελάτη με την επιχείρηση.»
Forbes

γίνεται αντιληπτό πως όχι μόνο η σωστή εξυπηρέτηση, αλλά η συνολική εμπειρία πελάτη ως ολιστική προσέγγιση συμβάλλουν στη δημιουργία βάσης πιστών πελατών, προσέλκυσης νέων, άρα αύξησης τζίρου και κερδοφορίας.

Αλληλεπιδρώντας με εκπαιδευτές που βιώνουν την αναπηρία της όρασης, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να αντιληφθούν στην πράξη τις καταναλωτικές ανάγκες της αντίστοιχης ομάδας πελατών και εγκαταλείπουν τα στερεότυπα που συσσωρεύονται συχνά γύρω από την τυφλότητα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε μία εκπαίδευση προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο