Προσβάσιμες γειτονιές: συνεχίζοντας να αλλάζουμε την πόλη

Φαίνονται δύο εκπαιδευόμενες στην είσοδο του another nail studio, οι οποίες πραγματοποιούν άσκηση συνοδείας.

Προσβάσιμες γειτονιές: συνεχίζοντας να αλλάζουμε την πόλη

Στο πλαίσιο της προσπάθειας μας να δημιουργούμε κάθε μέρα  γέφυρες που  κάνουν την καθημερινότητα  όλων περισσότερο προσβάσιμη, συνεχίζουμε τις εκπαιδεύσεις μας στην εξυπηρέτηση τυφλών πελατών  σε καταστήματα που βρίσκουμε στις γειτονιές της Αθήνας.

Επιστρέφοντας από τις διακοπές μας, μία από τις σταθερές μας ανάγκες είναι να φροντίσουμε τους εαυτούς μας, να ασχοληθούμε και με κομμάτια που έχουν να κάνουν με την εμφάνιση μας.

Στο πλαίσιο αυτό, η πιο πρόσφατη εκπαίδευση μας πραγματοποιήθηκε στο  another nail studio στο Κουκάκι,  έναν χώρο που όπως λένε και οι άνθρωποι του, θέλει να είναι ένα  safe space για όλους.

Πως συνοδεύω σωστά ένα τυφλό άτομο που θα έρθει ως πελάτης/ισσα στο χώρο μας;

  • Χρειάζεται να περιγράψω πως είναι δομημένος ο χώρος μας;
  • Μπορώ να προτείνω τα φανταστικά χρώματα για manicure που μόλις αποκτήσαμε;
  • Και αν ναι, πως μιλάμε για τα χρώματα στα τυφλά άτομα και τι μπορώ να κάνω ώστε τα σχέδια μας να είναι προσβάσιμα και ανάγλυφα;

Αυτά και ακόμα περισσότερα αναλύσαμε κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης μας, από την οποία φυσικά δεν έλειψαν οι βιωματικές ασκήσεις και φυσικά το γέλιο και οι αυθόρμητες ερωτήσεις και σκέψεις επάνω στην τυφλότητα. 

Το σίγουρο είναι ότι με την σφραγίδα της Black Light,  οι τεχνίτριες του another nail studio νιώθουν πλέον απόλυτα έτοιμες να συναναστραφούν τυφλούς πελάτες.

Διαβάσε περισσότερα για την δράση “Προσβάσιμες Γειτονιές, Ενεργοί Καταναλωτές” εδώ: https://rb.gy/1ei8u

Ενημερώσου για τις υπηρεσίες της Black Light εδώ: https://rb.gy/cia4s Μετάβαση στο περιεχόμενο