Προσβάσιμες Γειτονιές: Για μια συνοικία φιλική και συμπεριληπτική για όλους

Ζευγάρι εκπαιδευομένων που πραγματοποιεί άσκηση συνοδείας, βγαίνοντας έξω από το κατάστημα "Ρίζος ελαία" μετά από "ψώνια" .

Προσβάσιμες Γειτονιές: Για μια συνοικία φιλική και συμπεριληπτική για όλους

Στην Black Light ξέρουμε καλά, πως τα πρώτα εμπόδια που θα βρεθούν στον δρόμο των τυφλών ατόμων και συχνά μειώνουν την διάθεση τους για ανεξαρτησία, βρίσκονται καλά κρυμμένα στα μικρά μαγαζιά της γειτονιάς, σε αυτά τα καταστήματα στα οποία συνήθως «πετάγεται» κανείς για να προμηθευτεί κάτι απλά και γρήγορα.

Οι φούρνοι λοιπόν της γειτονιάς είναι οι άνθρωποι μας. Αυτοί στους οποίους θέλουμε να «τρέξουμε» για μια στιγμή κι αυτό να κρατήσει όντως μια στιγμή και να γίνει ομαλά και όμορφα!

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτό,  συνεργαστήκαμε με την καταπληκτική ομάδα των ανθρώπων του φούρνου “Ρίζος ελαία” και τους εκπαιδεύσαμε στο πως να εξυπηρετήσουν σωστά και αποτελεσματικά τους πελάτες τους με οπτική αναπηρία.

Μπορεί μια τυφλή πελάτισσα να νιώθει σίγουρη για το πότε είναι η σειρά της να ζητήσει αυτό που θέλει;

Υπάρχει τρόπος να νιώθει ένας πελάτης με βλάβη στην όραση ότι το μέρος είναι ασφαλές και άνετο ώστε να ζητήσει να ενημερωθεί για όλα τα νόστιμα προϊόντα που πιθανόν να θέλει να αγοράσει;

Και γίνεται να ολοκληρωθεί μια πληρωμή με κάρτα ή μετρητά εύκολα και κυρίως με ασφάλεια για όλους;

Αυτά και πολλά ακόμα αναλύθηκαν διεξοδικά και εφαρμόστηκαν στην πράξη, ώστε να  δώσουμε άλλο ένα green pass στο κατάστημα “Ρίζος ελαία” που βρίσκεται στην Ματρόζου 12, στην γειτονιά του Κουκακίου .

Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους του καταστήματος για την εξαιρετική φιλοξενία και αλληλεπίδραση.

Διάβασε περισσότερα για την δράση “Προσβάσιμες Γειτονιές, Ενεργοί Καταναλωτές” ΕΔΩ 

Κλείσε σήμερα την θέση σου στο Webinar της Black Light που θα σου δείξει πως να κάνεις προσβάσιμα τα social media και την ιστοσελίδα σου, ΕΔΩ

Ενημερώσου για τις υπηρεσίες της Black Light ΕΔΩ Μετάβαση στο περιεχόμενο