ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ: ΓΙΑΤΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ

Εκπαιδευόμενες εκ των οποίων η μια φορά μάσκα σκίασης και κρατά λευκό μπαστούνι, φαίνονται χαμογελαστές στον αντικατοπτρισμό του κομμωτηριακού καθρέπτη

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ: ΓΙΑΤΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ

Στις εκπαιδεύσεις μας, ακόμα και όταν αυτές γίνονται σε καταστήματα που δεν σχετίζονται με το στιλ και την εμφάνιση (π.χ. τεχνολογίας) είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα  ερωτηθούμε κάποια στιγμή για το πως φροντίζουμε τα μαλλιά, το μακιγιάζ κλπ. Όπως όλοι είναι η απάντηση, χρειαζόμαστε τα μέρη στα οποία μπορούμε να εμπιστευτούμε την εμφάνιση μας. Και χρειάζεται βγαίνοντας από αυτά, να είμαστε σίγουρες/οι, ότι δείχνουμε όπως ακριβώς μας αρέσει  και μας ικανοποιεί.

Απ’τις εκπαιδεύσεις μας λοιπόν, δεν θα μπορούσε να λείπει ένα κομμωτήριο όπως το “Estell” που βρίσκεται στην γειτονιά του Κουκακίου και  φροντίζει για δεκάδες ανθρώπους καθημερινά, στους οποίους φυσικά συγκαταλέγονται και τυφλοί πελάτες.

Στην Black Light, εκτός από τις βασικές ενότητες που καλύπτουν κάθε μας εκπαίδευση,  φροντίζουμε ώστε να εξατομικεύουμε το περιεχόμενο μας και βάσει των πολύ συγκεκριμένων αναγκών του κάθε καταστήματος. Στην προκειμένη περίπτωση, ο τρόπος με τον οποίον αντιλαμβάνονται τα τυφλά άτομα την εικόνα και το χρώμα, η άνεση που χρειάζεται να νιώθουν όταν θα μετακινηθούν από το ένα σημείο του καταστήματος προς ένα άλλο και φυσικά οι πολλές και ενθουσιώδεις ερωτήσεις, κατέλαβαν ένα μεγάλο μέρος του συγκεκριμένου σεμιναρίου.

Ευχαριστούμε όλες τις εργαζόμενες του “Estell” για την διάθεση και την ενεργητικότητα τους και είμαστε σίγουρες ότι είναι πανέτοιμες να αλληλεπιδράσουν με όλους τους σωστούς τρόπους με τυφλούς πελάτες και πελάτισσες, από σήμερα κιόλας!

Θα τις βρείτε στο 95 της Δημητρακοπούλου στο Κουκάκι.

Διάβασε περισσότερα για την δράση «Προσβάσιμες γειτονιές, ενεργοί καταναλωτές» ΕΔΩ

Κλείσε σήμερα την θέση σου στο Webinar της Black Light που θα σου δείξει πως να κάνεις προσβάσιμα τα Social media και την ιστοσελίδα σου, ΕΔΩ

Ενημερώσου για τις υπηρεσίες της Black Light ΕΔΩ Μετάβαση στο περιεχόμενο