ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ:  ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ!

Ο Γιάννης και ο Παύλος στέκονται δίπλα δίπλα και χαμογελούν. Ο Γιάννης κρατάει λευκό μπαστούνι και ο Παύλος κρατά αυτοκόλλητο της δράσης "Προσβάσιμες Γειτονιές, Ενεργοί Καταναλωτές"

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ:  ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ!

Στην Black Light πιστεύουμε ότι η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά, γι’ αυτό και στις εκπαιδεύσεις  μας, φροντίζουμε να έχουμε προνοήσει για όλα! 

Η λεπτομέρεια που κάνει την πραγματική διαφορά όσον αφορά την εμφάνισή μας όμως, είναι ξεκάθαρα τα αξεσουάρ μας: τα δαχτυλίδια, τα βραχιόλια, τα περιδέραια, τα σκουλαρίκια. 

Κι όταν επιλέγουμε όλα τα παραπάνω, είτε για εμάς είτε για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, θέλουμε να έχουμε δίπλα μας άτομα που γνωρίζουν πως να μας προσεγγίσουν και κυρίως, να μας εξυπηρετήσουν σωστά.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν θα μπορούσε να λείπει από τις εκπαιδεύσεις μας ένα κατάστημα όπως το Paul Sarz Jewellery. Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, Παύλος Σαρικίζογλου, μας είπε με το που μπήκαμε στο κατάστημα ότι “Μια φίλη μου είδε τις αναρτήσεις σας σχετικά με το πρόγραμμα “Προσβάσιμες Γειτονιές, Ενεργοί Καταναλωτές” και μου τις προώθησε, και σκέφτηκα “Πρέπει οπωσδήποτε να κάνω αυτή την εκπαίδευση” όταν το είδα”. 

Δίνουμε λοιπόν πολλά συγχαρητήρια στο paul sarz jewellery για την πιστοποίηση του ως κατάστημα με προσωπικό εκπαιδευμένο στην εξυπηρέτηση πελατών και ευχαριστούμε από καρδιάς για την φιλοξενία και την συνεργασία.

Διάβασε περισσότερα για την δράση «Προσβάσιμες γειτονιές, ενεργοί καταναλωτές» ΕΔΩ

Κλείσε σήμερα την θέση σου στο Webinar της Black Light που θα σου δείξει πως να κάνεις προσβάσιμα τα Social media και την ιστοσελίδα σου, ΕΔΩ

Ενημερώσου για τις υπηρεσίες της Black Light ΕΔΩ Μετάβαση στο περιεχόμενο