ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ:  ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ

Φαίνονται από πίσω εκπαιδευόμενη και εκπαιδεύτρια της Black Light πραγματοποιούν πληρωμή σε ανέπαφο POS στο κατάστημα mikrama jewelry.

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ:  ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ

Τα άτομα με οπτική αναπηρία, όπως και όλοι μας, αγαπάνε το χρώμα. Γνωρίζουν ποια χρώματα προτιμούν, ποια τους πάνε και ποια όχι, ποια επιθυμούν να επιλέξουν. 

Το χρώμα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής όλων μας, πόσο μάλλον, όταν πάει και φωλιάζει πάνω σε όμορφα, χειροποίητα κοσμήματα, δημιουργώντας μοναδικά στολίδια για εμάς, όπως συμβαίνει στο mikrama jewelry. 

Στην Black Light, λοιπόν, συνεργαστήκαμε με το κατάστημα mikrama jewelry, ώστε να συζητήσουμε θεωρητικά αλλά και να εφαρμόσουμε πρακτικά σωστές τακτικές εξυπηρέτησης ενός τυφλού πελάτη. 

Το Κουκάκι, άλλωστε, αποτελεί γειτονιά με πολλούς κατοίκους που είναι τυφλά άτομα, και, όπως μας είπαν οι άνθρωποι του mikrama jewellery, κάποια από αυτά έχουν επισκεφθεί το μαγαζί τους και οι ίδιοι επιθυμούσαν να μάθουν το σωστό τρόπο για να εξυπηρετήσουν.

Το σίγουρο είναι, ότι, με την σφραγίδα της Black Light,  το mikrama jewelry είναι κάτι παραπάνω από έτοιμο να υποδεχτεί, να “στολίσει” αλλά και να εξυπηρετήσει άτομα με αναπηρία όρασης. 

Διάβασε περισσότερα για την δράση “Προσβάσιμες Γειτονιές, Ενεργοί Καταναλωτές” ΕΔΩ 

Κλείσε σήμερα την θέση σου στο Webinar της Black Light που θα σου δείξει πως να κάνεις προσβάσιμα τα social media και την ιστοσελίδα σου, ΕΔΩ

Ενημερώσου για τις υπηρεσίες της Black Light ΕΔΩΜετάβαση στο περιεχόμενο