ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ: ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΚΥΛΟ-ΣΠΑ

Ο εκπαιδευτής της Black Light, Θοδωρής Τσάτσος μαζί με την ιδιοκτήτρια του Okey Doggy, Εβελίνα Κρυωνίδου, μπροστά από τοίχο με αξεσουάρ σκύλων. Στο πάνω μέρος της φωτογραφίας, φαίνονται από τα αριστερά προς τα δεξιά τα logo του okey doggy, του "Προσβάσιμες Γετιονιές, Ενεργοί Καταναλωτές" και του ΣυνΑθηνά

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ: ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΚΥΛΟ-ΣΠΑ

Οι τετράποδοι φίλοι μας, αξίζουν την καλύτερη περιποίηση που μπορούν να έχουν. Με τον ίδιο τρόπο, κι εμείς αξίζουμε την σωστή εξυπηρέτηση όταν πηγαίνουμε τους σκύλους μας στο “σπα” τους!

Έτσι, λοιπόν, η Black Light βρέθηκε στο Okey Doggy, στην Μαυρομιχάλη 174, στις Συκιές Εξαρχείων, με σκοπό να μετατρέψουμε το μπάνιο σε μια ευχάριστη και προσβάσιμη εμπειρία τόσο για σκύλους όσο και για ανθρώπους!

Η Εβελίνα, η ιδιοκτήτρια   του χώρου, μας πληροφόρησε ακόμη ότι στο Okey Doggy θα βρούμε ολιστικές τροφές και organic λιχουδιές, προϊόντα καλλωπισμού και ιδιαίτερα αξεσουάρ για τους πιστούς μας φίλους. 

Μέσα από την εκπαίδευση μας, συζητήσαμε τις σωστές πρακτικές εξυπηρέτησης τυφλών πελατών  που έχουν σκύλους συντροφιάς, ή και σκύλους οδηγούς, ενώ κάναμε επίσης βιωματικό παιχνίδι αντιστροφής ρόλων με σκοπό την βαθύτερη κατανόηση των ατόμων με οπτική αναπηρία που θα οδηγήσει στην βελτίωση της εξυπηρέτησής τους.

Χαιρόμαστε πολύ που ένα ακόμη κατάστημα αποκτά green pass προσβασιμότητας, τόσο για εμάς όσο και για τα κατοικίδια μας!

Διάβασε περισσότερα για την δράση «Προσβάσιμες γειτονιές, ενεργοί καταναλωτές» ΕΔΩ

Κλείσε σήμερα την θέση σου στο Webinar της Black Light που θα σου δείξει πως να κάνεις προσβάσιμα τα Social media και την ιστοσελίδα σου, ΕΔΩ

Ενημερώσου για τις υπηρεσίες της Black Light ΕΔΩ Μετάβαση στο περιεχόμενο