ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ: Η ΚΑΡΔΙΑ Η ΤΑΞΙΔΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΒΕΡΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΤΙΣΣΑ

Η Ειρήνη και ο Ερρίκος, οι ιδιοκτήτες του Απηλιώτης project, πραγματοποιούν τα "ψώνια" τους μπροστά από τα ράφια του παντοπωλείου. Η Ειρήνη φορά μάσκα σκίασης. Στην πάνω πλευρά της φωτογραφίας, φαίνονται από αριστερά προς τα δεξιά τα logo του απηλιώτης project, του ΣυνΑθηνά και του "Προσβάσιμες Γειτονιές, Ενεργοί Καταναλωτές".

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ: Η ΚΑΡΔΙΑ Η ΤΑΞΙΔΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΒΕΡΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΤΙΣΣΑ

Η ομάδα της Black Light έχει μεγάλη αγάπη στην Αθήνα, αλλά εάν έπρεπε να διαλέξουμε δύο από τα αγαπημένα μας μέρη, τα μέρη της καρδιάς μας, αυτά θα ήταν φυσικά το Κουκάκι και τα Εξάρχεια.

Κι έτσι, θέλουμε στις εκπαιδεύσεις μας, να συμπεριλαμβάνουμε ανθρώπους που και οι δικές τους καρδιές, και η δικιά τους αγάπη για αυτά τα μέρη, τους οδήγησαν να κάνουν μεγάλα βήματα και να ανοίξουν τις δικές τους επιχειρήσεις. 

Η Ειρήνη και ο Ερρίκος είναι τα χαμογελαστά πρόσωπα που σε περιμένουν στο Απηλιώτης project. Η καρδιά η δική τους, είναι μεν πολυταξιδεμένη, αλλά βέρα Εξαρχειώτισσα. Μας υποδέχτηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό, με πολλές ερωτήσεις και με δίψα για μάθηση.Μαζί τους, παραγγείλαμε τον καφέ μας και παράλληλα ψωνίσαμε ιδιαίτερα παραδοσιακά προϊόντα, από ζυμαρικά μέχρι αλλαντικά και από μαρμελάδες μέχρι κρασιά. Πως; Μα, μέσω των σωστών πρακτικών εξυπηρέτησης πελατών με οπτική αναπηρία, φυσικά!

Συμπερασματικά, η εκπαίδευση της Black Light στο Απηλιώτης project παντοπωλείο – καφέ ήταν μια εμπειρία διδακτική, όμορφη και σίγουρα αξέχαστη. Ανυπομονούμε να δούμε ξανά την Ειρήνη και τον Ερρίκο και να εξυπηρετηθούμε από εκείνους στο όμορφο μαγαζί τους.

Διάβασε περισσότερα για την δράση «Προσβάσιμες γειτονιές, ενεργοί καταναλωτές» ΕΔΩ

Κλείσε σήμερα την θέση σου στο Webinar της Black Light που θα σου δείξει πως να κάνεις προσβάσιμα τα Social media και την ιστοσελίδα σου, ΕΔΩ

Ενημερώσου για τις υπηρεσίες της Black Light ΕΔΩ Μετάβαση στο περιεχόμενο