ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ: ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΠΕΡΟΥ

Φωτογραφία (πίσω πλευρά) εκπαιδευόμενου και εκπαιδεύτριας της Black Light, Ερίσα Ντότσε, πραγματοποιούν άσκηση συνοδείας στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος Cusco. Στην πάνω πλευρά της φωτογραφίας φαίνονται, από τα αριστερά προς τα δεξιά logo του "Προσβάσιμες Γειτονιές, Ενεργοί Καταναλωτές", του Cusco και του ΣυνΑθηνά.

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ: ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΠΕΡΟΥ

Στην Black Light, είμαστε και οι ίδιοι ανεπιτήδευτοι, πραγματικοί και κυρίως, πιστεύουμε πολύ σε αυτό που κάνουμε – και αυτή την περίοδο, κάνουμε τις αγαπημένες μας γειτονιές πιο προσβάσιμες (μεταξύ πολλών άλλων)!

Έτσι, δεν μπορούσαμε να μην επισκεφτούμε το Cusco, το all day cafe bar με την cool και χαλαρωτική ατμόσφαιρα στα Εξάρχεια για μια εκπαίδευση στην σωστή εξυπηρέτηση των πελατών με οπτική αναπηρία. 

Μπροστά, λοιπόν, από τους πορτοκαλί τοίχους που σε ταξιδεύουν στο Περού και με τους όμορφους ήχους της μουσικής, διεξήγαμε μια εκπαίδευση όχι μόνο βιωματική αλλά και σφαιρική. Συζητήσαμε για την οπτική αναπηρία και συνάμα είδαμε στην πράξη και εξετάσαμε τις σωστές πρακτικές εξυπηρέτησης ενός τυφλού πελάτη.

Το Cusco είναι δηλαδή ένα μέρος που μας ταξιδεύει, ένα μέρος προσβάσιμο, ένα μέρος συμπεριληπτικό και κυρίως, ένα μέρος που δεν μπορούμε να περιμένουμε να ξαναεπισκεφτούμε! 

Διάβασε περισσότερα για την δράση «Προσβάσιμες γειτονιές, ενεργοί καταναλωτές» ΕΔΩ

Κλείσε σήμερα την θέση σου στο Webinar της Black Light που θα σου δείξει πως να κάνεις προσβάσιμα τα Social media και την ιστοσελίδα σου, ΕΔΩ

Ενημερώσου για τις υπηρεσίες της Black Light ΕΔΩ Μετάβαση στο περιεχόμενο