ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ: ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΘΙΖΕΙ ΜΙΑ NERATZIA

Φαίνεται γυναικείο χέρι που κρατά μάσκα σκίασης της Black Light μπροστά σε τοίχο με αναρριχητικά φυτά και καθρέφτη. Στην κάτω δεξιά πλευρά της φωτογραφίας, υπάρχουν από τα αριστερά προς τα δεξιά τα logo του προγράμματος "Προσβάσιμες Γειτονιές, Ενεργοί Καταναλωτές", του ΣυνΑθηνά και του καταστήματος Neratzia Cafe Bistro.

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ: ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΘΙΖΕΙ ΜΙΑ NERATZIA

Στην Black Light, έχουμε πει πολλές φορές πως αγαπάμε τον καλό καφέ. Αγαπάμε όμως πολύ και το καλό brunch και κυρίως, το Κουκάκι. Ένα, λοιπόν μαγαζί έρχεται στο μυαλό μας όταν ψάχνουμε που θα φάμε πρωινό τις Κυριακές μας: το Neratzia Cafe Bistrot.

Στην Ζαν Μωρεάς 6 και Βεϊκου, στεγάζεται το Neratzia Cafe Bistrot. Σε ένα καφέ που συρρέει πολύς κόσμος καθημερινά, είναι πολύ σημαντικό για τους τυφλούς πελάτες να μπορούν να απολαύσουν όλες τις διαθέσιμες επιλογές και να αισθάνονται άνετα με τον χώρο. 

Έτσι, λοιπόν, συζητήσαμε με τους ανθρώπους του Neratzia για την οπτική αναπηρία σε ένα γενικότερο πλαίσιο, ενώ διεξήγαμε βιωματικές ασκήσεις ειδικότερα σχετικά με τους σωστούς τρόπους εξυπηρέτησης τυφλών πελατών. 

Διάβασε περισσότερα για την δράση «Προσβάσιμες γειτονιές, ενεργοί καταναλωτές» ΕΔΩ

Κλείσε σήμερα την θέση σου στο Webinar της Black Light που θα σου δείξει πως να κάνεις προσβάσιμα τα Social media και την ιστοσελίδα σου, ΕΔΩ

Ενημερώσου για τις υπηρεσίες της Black Light ΕΔΩ Μετάβαση στο περιεχόμενο