ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ: MRS DALLOWAY SAID…

Εκπαιδευόμενες ποζάρουν χαμογελώντας και κρατώντας μάσκες σκίασης, πίσω από το ταμείο του καταστήματος mrs dalloway's. Στο φόντο, ράφια με κεριά και βάζα. Στο κάτω μέρος της εικόνας, από τα αριστερά προς τα δεξιά, φαίνονται logo του "Προσβάσιμες Γειτονιές, Ενεργοί Καταναλωτές", του Mrs Dalloway's και του ΣυνΑθηνά.

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ: MRS DALLOWAY SAID…

Η πολλή δουλειά, απαιτεί με την σειρά της και ξεκούραση και χαλάρωση – και αυτό εμείς στην Black Light το γνωρίζουμε πολύ καλά!

Έτσι, βρεθήκαμε για μια εκπαίδευση στο Mrs Dalloway’s, το concept store στην Ιπποκράτους 69. Εκεί, υπάρχουν αποξηραμένα λουλούδια αλλά και ό,τι περιέχει ή θυμίζει λουλούδια. Αρωματικά χώρου, σαπούνια, κεριά, τσαϊ και βάζα. 

Πραγματοποιήσαμε,  λοιπόν, μια βιωματική εκπαίδευση, η οποία “ντύθηκε” με το άρωμα και την αφή των προϊόντων του Mrs Dalloway’s. Συζητήσαμε ακόμη για τους σωστούς τρόπους εξυπηρέτησης τυφλών πελατών αλλά και την μεγάλη σημασία της σωστής και ολοκληρωμένης περιγραφής ενός προϊόντος.

Όταν μια αγορά μετατρέπεται σε πολύπλευρη εμπειρία μιλάμε όχι μόνο για ένα κατάστημα νέας γενιάς, αλλά και για ένα κατάστημα προσβάσιμο και συμπεριληπτικό. Το Mrs Dalloway’s, λοιπόν, όπως και τα ευωδιαστά προϊόντα του, εκπαιδεύτηκε για να προσφέρει μια χαλαρωτική και ευχάριστη αγοραστική εμπειρία στους τυφλούς πελάτες του.

Διάβασε περισσότερα για την δράση «Προσβάσιμες γειτονιές, ενεργοί καταναλωτές» ΕΔΩ

Κλείσε σήμερα την θέση σου στο Webinar της Black Light που θα σου δείξει πως να κάνεις προσβάσιμα τα Social media και την ιστοσελίδα σου, ΕΔΩ

Ενημερώσου για τις υπηρεσίες της Black Light ΕΔΩ 

 Μετάβαση στο περιεχόμενο