ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ: THE BLACK SALAMI X BLACK LIGHT

Φωτογραφία εκπαιδευομένων μπροστά από την βιτρίνα του micro bakery The Black Salami. Ο ένας εξ' αυτών, φαίνεται με την πλάτη και φορά μάσκα σκίασης, ενώ ο άλλος τον ακουμπάει στον ώμο και χαμογελά στον φακό. Στο κάτω μέρος της εικόνας, από τα αριστερά προς τα δεξιά, τα logo του "Προσβάσιμες Γειτονιές, Ενεργοί Καταναλωτές", του The Black Salami και του ΣυνΑθηνά.

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ: THE BLACK SALAMI X BLACK LIGHT

Στα Εξάρχεια, κοντά στη λαϊκή αγορά της Καλλιδρομίου, έχει προστεθεί πλέον ένα καινούργιο σημείο ενδιαφέροντος που αξίζει να γνωρίσετε – μη ρωτήσετε πως, θα σας οδηγήσει εκεί η μυρωδιά του ζυμαριού που μόλις έχει βγει από τον φούρνο!

Ο λόγος για το The Black Salami, το οποίο, υπό την καθοδήγηση της Black Light, εκπαιδεύτηκε στους σωστούς τρόπους εξυπηρέτησης τυφλών πελατών.

“Ήταν μια πολύ χρήσιμη” εμπειρία,  μας είπαν οι άνθρωποι του The Black Salami, μετά τις βιωματικές ασκήσεις που κάναμε μαζί. 

Φυσικά, από την εκπαίδευση δεν έλειψαν ερωτήσεις και απορίες σχετικά με την τυφλότητα και οι αντίστοιχες απαντήσεις και επεξηγήσεις. 

Με πολλή ευχαρίστηση, λοιπόν, δίνουμε και στο micro-bakery The Black Salami το badge προσβασιμότητάς του!

Διάβασε περισσότερα για την δράση «Προσβάσιμες γειτονιές, ενεργοί καταναλωτές» ΕΔΩ

Κλείσε σήμερα την θέση σου στο Webinar της Black Light που θα σου δείξει πως να κάνεις προσβάσιμα τα Social media και την ιστοσελίδα σου, ΕΔΩ

Ενημερώσου για τις υπηρεσίες της Black Light ΕΔΩ Μετάβαση στο περιεχόμενο