ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ: ΕΝΑΣ ΜΑΥΡΟΣ ΓΑΤΟΣ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

Εκπαιδευόμενοι που φορούν μάσκες σκίασης της Black Light ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό μπροστά από το κατάστημα Μαύρος Γάτος Bar. Στο κάτω μέρος της εικόνας, φαίνονται τα logo του "Προσβάσιμες Γειτονιές, Ενεργοί Καταναλωτές" και του Συναθηνά.

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ: ΕΝΑΣ ΜΑΥΡΟΣ ΓΑΤΟΣ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

Αναζητώντας ένα μαγαζί στα Εξάρχεια που Α) είναι bar στο οποίο η έμφαση έχει δοθεί στο βράδυ και το ποτό και κυρίως, στα old- fashioned cocktails B) το πρωί μπορείς να απολαύσεις εκλεκτό καφέ με την παρέα σου,  δεν είναι δυνατόν να μην “πέσεις” πάνω στο Μαύρο Γάτο, που βρίσκεται στον Πεζόδρομο της Κωλέττη.

Είχαμε λοιπόν τη χαρά να μοιραστούμε με τους ανθρώπους του καταστήματος “Μαύρος Γάτος bar” όλα εκείνα που θα κάνουν την εμπειρία των ατόμων με οπτική αναπηρία ιδιαίτερα ευχάριστη και ισότιμη. Μέσα από βιωματικές ασκήσεις, πολλή συζήτηση, ακόμη πιο πολλές ερωτήσεις και απορίες διεξήγαμε και ολοκληρώσαμε την εκπαίδευση στην εξυπηρέτηση των πελατών με οπτική αναπηρία.

Το αποτέλεσμα της όλης εμπειρίας ήταν ένα: το Μαύρος Γάτος bar  αποτελεί ένα ακόμη κατάστημα το οποίο έλαβε green pass από την Black Light για να απολαύσετε το ποτό(ή και τον καφέ) σας!

Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους του καταστήματος για την εξαιρετική φιλοξενία και αλληλεπίδραση.

 Διάβασε περισσότερα για την δράση «Προσβάσιμες γειτονιές, ενεργοί καταναλωτές» ΕΔΩ

Κλείσε σήμερα την θέση σου στο Webinar της Black Light που θα σου δείξει πως να κάνεις προσβάσιμα τα Social media και την ιστοσελίδα σου, ΕΔΩ

Ενημερώσου για τις υπηρεσίες της Black Light ΕΔΩ Μετάβαση στο περιεχόμενο