ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ: ΕΝΑ TAPROOM ΣΤΟ ΚΟΥΚΑΚΙ

Η ομάδα του Blame the sun πίσω από την μπάρα του μαγαζιού, μαζί με τον εκπαιδευτή της Black Light, Θοδωρή Τσάτσο, χαμογελώντας. Στην πάνω αριστερή πλευρά της εικόνας, εμφανίζονται από τα αριστερά προς τα δεξιά τα logo του ΣυνΑθηνά, του Blame the sun και του "Προσβάσιμες Γειτονιές, Ενεργοί Καταναλωτές"

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ: ΕΝΑ TAPROOM ΣΤΟ ΚΟΥΚΑΚΙ

Ένας μικρόκοσμος φτιαγμένος με επίκεντρο την καλή μπύρα, το μεράκι και την παρέα στο Κουκάκι, ονόματι Blame the sun, αποτέλεσε τον επόμενο “σταθμό” εκπαίδευσης για την Black Light.

Οι άνθρωποι του Blame the sun, νοιάζονται πολύ για το προϊόν τους και ακόμη περισσότερο για τους πελάτες τους. Επιθυμούσαν, λοιπόν, να βρουν μια εκπαίδευση που θα τους μάθαινε θεωρητικά και συνάμα πρακτικά τους σωστούς τρόπους να εξυπηρετήσουν το κοινό τους με οπτική αναπηρία. 

Από την εκπαίδευσή μας δεν έλειψαν για ακόμη μια φορά οι βιωματικές ασκήσεις, τα γέλια και η συζήτηση – και ένα πολύ γενναιόδωρο κέρασμα σε μπύρες!

Για καλές μπύρες και εξυπηρέτηση με σφραγίδα προσβασιμότητας, πάμε στην Βεϊκου 60, στο Κουκάκι!

Διάβασε περισσότερα για την δράση «Προσβάσιμες γειτονιές, ενεργοί καταναλωτές» ΕΔΩ

Κλείσε σήμερα την θέση σου στο Webinar της Black Light που θα σου δείξει πως να κάνεις προσβάσιμα τα Social media και την ιστοσελίδα σου, ΕΔΩ

Ενημερώσου για τις υπηρεσίες της Black Light ΕΔΩ Μετάβαση στο περιεχόμενο