ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ: ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΘΗ – ΠΟΤΑ

Η εκπαιδεύτρια και co-founder της Black Light, Χρυσέλλα Λαγαρία και ο υπεύθυνος του καταστήματος Polyamorous, Αλέξανδρος μπροστά από τοίχο με ποτά και LED fφώτα που γράφουν "Ήμουν και εγώ στο γάμο". Γύρω τους, υπάρχουν παντού φυτά. Στο κάτω μέρος της εικόνας, από τα αριστερά προς τα δεξιά, φαίνονται τα logo του ΣυνΑθηνά, του Polyamorous και του "Προσβάσιμες Γειτονιές, Ενεργοί Καταναλωτές"

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ: ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΘΗ – ΠΟΤΑ

Ψάχνεις ένα μέρος που συνδυάζει αισθητική, όμορφα λουλούδια και καλό ποτό; Το Polyamorous, που βρίσκεται στην Μαυρομιχάλη 72-74 είναι το σωστό μέρος για σένα.

Στο Polyamorous μας υποδέχτηκαν η Ελένη και ο Αλέξανδρος, οι οποίοι έφτιαξαν και “τρέχουν” το concept store. Με μεγάλο ενθουσιασμό παρακολούθησαν το θεωρητικό κομμάτι της εκπαίδευσης μας, ενώ συμμετείχαν με ακόμη μεγαλύτερο ενθουσιασμό στο βιωματικό μέρος!

Πλοηγούμενοι ανάμεσα στην μικρή αυτή ζούγκλα των Εξαρχείων, διαλέξαμε εκλεκτά ποτά και φρέσκα, ευωδιαστά λουλούδια παρέα με τους ανθρώπους του Polyamorous, δίνοντάς τους συμβουλές και μικρά tips για τον σωστό τρόπο εξυπηρέτησης τυφλών πελατών.

Με μεγάλη μας χαρά, λοιπόν, δίνουμε ένα ακόμη accessibility pass σε κατάστημα των Εξαρχείων, αυτή την φορά στον κήπο των θαυμάτων του Polyamorous!

Διάβασε περισσότερα για την δράση «Προσβάσιμες γειτονιές, ενεργοί καταναλωτές» ΕΔΩ

Κλείσε σήμερα την θέση σου στο Webinar της Black Light που θα σου δείξει πως να κάνεις προσβάσιμα τα Social media και την ιστοσελίδα σου, ΕΔΩ

Ενημερώσου για τις υπηρεσίες της Black Light ΕΔΩ Μετάβαση στο περιεχόμενο