ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ: ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ…ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ

Ο εκπαιδευτής της Black Light, Θοδωρής Τσάτσος, μαζί με την ιδιοκτήτρια του odds & ends, Johanna, Περιεργάζονται ένα κόσμημα. Στην πάνω πλευρά της φωτογραφίας και από αριστερά προς τα δεξιά, εμφανίζονται τα logo του ΣυνΑθηνά, του odds & ends και του "Προσβάσιμες Γειτονιές, Ενεργοί Καταναλωτές"

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ: ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ…ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ

“Odds & ends” στα αγγλικά σημαίνει μικροπράγματα ή πολλά και διαφορετικά πράγματα μαζί, ένα συνονθύλευμα. 

Στο “odds & ends”, λοιπόν, θα βρεις όντως ένα συνονθύλευμα από μικροπράγματα, μαζί με την Johanna, την ιδιοκτήτρια του καταστήματος και jewellery maker, η οποία είναι ελληνικής και λιβανέζικης καταγωγής.

Τα πάντα μέσα στο κατάστημα δένουν αρμονικά και χαοτικά μεταξύ τους. Ειδικά τα κοσμήματα που φτιάχνει η Johanna, τα οποία είναι εμπνευσμένα από την φύση, αντικατοπτρίζουν τόσο την αρμονία όσο και το χάος αυτής: άλλα δαχτυλίδια θυμίζουν τον ολόλαμπρο ήλιο και άλλα θυμίζουν την φουρτουνιασμένη θάλασσα. 

Η εκπαίδευσή μας, η οποία διεξήχθη στα αγγλικά, ήταν εξαιρετική: συνομιλήσαμε, γελάσαμε, κάναμε βιωματικές ασκήσεις και σιγουρευτήκαμε ότι δώσαμε όλα τα εφόδια για να αποτελέσει το odds & ends ένα μαγαζί προσβάσιμο σε άτομα με οπτική αναπηρία.

Ευχαριστούμε την Johanna για την φιλοξενία και την συνεργασία της, και υποσχόμαστε να επιστρέψουμε σύντομα και για τα δικά μας ψώνια!

Διάβασε περισσότερα για την δράση «Προσβάσιμες γειτονιές, ενεργοί καταναλωτές» ΕΔΩ

Κλείσε σήμερα την θέση σου στο Webinar της Black Light που θα σου δείξει πως να κάνεις προσβάσιμα τα Social media και την ιστοσελίδα σου, ΕΔΩ

Ενημερώσου για τις υπηρεσίες της Black Light ΕΔΩ Μετάβαση στο περιεχόμενο