ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ: ΜΙΑ ΠΑΡΙΖΙΑΝΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ

Εκπαιδευόμενοι εκ των οποίων ο ένας φορά μάσκα σκίασης και κρατά λευκό μπαστούνι, έξω από την είσοδο του μαγαζιού Lotte cafe bistrot, πραγματοποιούν άσκηση εξυπηρέτησης πελάτη με οπτική αναπηρία. Στην πάνω πλευρά της εικόνας, φαίνονται, με στοίχιση στο κέντρο και από αριστερά προς τα δεξιά τα logo του ΣυνΑθηνά και του "Προσβάσιμες Γειτονιές, Ενεργοί Καταναλωτές"

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ: ΜΙΑ ΠΑΡΙΖΙΑΝΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ

Μια κουκλίστικη, παριζιάνικη, très jolie γωνιά κρυμμένη στο κέντρο της Αθήνας. Η θέλησή μας, εδώ στην Black Light να γίνουν πιο προσβάσιμα τα καταστήματα στις γειτονιές που αγαπάμε και βρισκόμαστε καθημερινά.

Ο λόγος για το Lotte café – bistrot, στην οδό Τσάμη Καρατάσου 2, το οποίο πρώτα θα “ακούσεις” από την μελωδική φωνή της Edith Piaf που διαχέεται από τα ηχεία, και μετά θα φτάσεις. 

Στην διάρκεια της εκπαίδευσής μας, εκτός από το βιωματικό κομμάτι, υπήρξε και πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στην συζήτηση. Πιο συγκεκριμένα, σημειώθηκε ότι “Ήταν εξαιρετικό και πολύ χρήσιμο να αντιληφθούμε ουσιαστικά ότι είμαστε εδώ για να προσφέρουμε την βοήθειά μας στα τυφλά άτομα εφόσον μας ζητηθεί και, φυσικά, με ανάλογο τρόπο”

Μπορείς να επισκεφτείς το Lotte  από το πρωί ως το βράδυ,καθημερινά, για να απολαύσεις τον καφέ σου, την (φανταστική) πορτοκαλοπιτα τους αλλά και την συμπεριληπτική εξυπηρέτηση των ανθρώπων του καταστήματος. 

 Διάβασε περισσότερα για την δράση «Προσβάσιμες γειτονιές, ενεργοί καταναλωτές» ΕΔΩ

Κλείσε σήμερα την θέση σου στο Webinar της Black Light που θα σου δείξει πως να κάνεις προσβάσιμα τα Social media και την ιστοσελίδα σου, ΕΔΩ

Ενημερώσου για τις υπηρεσίες της Black Light ΕΔΩ Μετάβαση στο περιεχόμενο