ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ: A GARDEN MADE FROM BOOKS

Φαίνεται στοίβα με δερματόδετα βιβλία και στο βάθος εκπαιδεύτρια της Black Light, η οποία εξυπηρετείται από υπάλληλο του book garden, ανάμεσα σε ακόμη περισσότερα βιβλία.

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ: A GARDEN MADE FROM BOOKS

Σε περίπτωση που ψάχνετε βιβλία second hand, σε προσιτές τιμές και με εξυπηρέτηση φιλική προς την οπτική αναπηρία, η Black Light και το Κουκάκι σας παρουσιάζουν το Book Garden. 

Ένας χώρος δαιδαλώδης, γεμάτος με βιβλία και φυτά, το κατάστημα αυτό αποτέλεσε ιδανικό μέρος για την διεξαγωγή ασκήσεων συνοδείας ατόμων με οπτική αναπηρία!

Η εκπαίδευση, η οποία διεξήχθη στα αγγλικά, σημείωσε μεγάλη επιτυχία, με πολλές ερωτήσεις, πολλές επεξηγήσεις (εννοείται) βιωματικές ασκήσεις και με επίκεντρο την εξυπηρέτηση ενός τυφλού πελάτη που αγαπά τα βιβλία (και εδώ στην Black Light είμαστε πολλοί!)

Pro tip: Στο βιβλιοπωλείο, επίσης, υπάρχουν μάσκες, μολυβοθήκες, πορτοφολάκια, σελιδοδείκτες και τσάντες για μακιγιάζ, τα οποία έχουν κατασκευαστεί από θύματα εκμετάλλευσης που περιθάλπει η Threads of Hope Hellas, δίνοντάς τους με αυτόν τον τρόπο ευκαιρίες κατάρτισης και απασχόλησης

Διάβασε περισσότερα για την δράση “Προσβάσιμες Γειτονιές, Ενεργοί Καταναλωτές” ΕΔΩ 

Κλείσε σήμερα την θέση σου στο Webinar της Black Light που θα σου δείξει πως να κάνεις προσβάσιμα τα social media και την ιστοσελίδα σου, ΕΔΩ

Ενημερώσου για τις υπηρεσίες της Black Light ΕΔΩ Μετάβαση στο περιεχόμενο