ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ: ΕΝΑΣ ΙΔΕΟΧΩΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ

, μαζί με τον εκπαιδευτή της Black Light, Θοδωρή Τσάτσο, σε ομαδική φωτογραφία στον χώρο του μαγαζιού, η οποία είναι διπλή και φαίνεται στο κάθετο. Στην μέση της φωτογραφίας, από τα αριστερά προς τα δεξιά, τα φόντο του ΣυνΑθηνά, του Προσβάσιμες Γειτονιές, Ενεργοί Καταναλωτές και του Behold Theman Project

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ: ΕΝΑΣ ΙΔΕΟΧΩΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ

Το Behold the Man είναι ένας  “ιδεοχώρος” και την ίδια στιγμή, ένα σημείο εφαρμογής αυτού που ονομάζεται πλέον πέμπτο κύμα του καφέ, δηλαδή της ολιστικής και ανθρωποκεντρικής προσέγγισή της προσφοράς του δημοφιλούς ροφήματος. 

Σαφέστατα, ένας τέτοιος χώρος δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα των εκπαιδεύσεων του προγράμματος “Προσβάσιμες Γειτονιές, Ενεργοί Καταναλωτές”. 

Έτσι, η αγάπη για τον καφέ αλλά και την συμπεριληπτικότητα ήρθε να δημιουργήσει μια ακόμη βιωματική εκπαίδευση. Γέλια, συζητήσεις, ασκήσεις – όλα ήταν, για ακόμη μια φορά εκεί. 

Στο μπετόν-αρμέ πάτωμα που θυμίζει από τις πινελιές μπογιάς πίνακα του Pollock, ακούμπησαν λευκά μπαστούνια που δεν κρατούσαν τυφλά άτομα, αλλά οι άνθρωποι του Behold the man. 

Άλλωστε, στην Black Light έχουμε πει πολλές φορές ότι η βιωματικότητα των εκπαιδεύσεων μας, αποτελεί το εξέχον συστατικό στοιχείο τους, το έναυσμα για όλα τα υπόλοιπα που θέλουμε αλλά και πρέπει να ακολουθούν

Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους του καταστήματος για την εξαιρετική φιλοξενία και αλληλεπίδραση και με χαρά τους δίνουμε το accessibility pass τους. 

Διάβασε περισσότερα για την δράση “Προσβάσιμες Γειτονιές, Ενεργοί Καταναλωτές” ΕΔΩ 

Κλείσε σήμερα την θέση σου στο Webinar της Black Light που θα σου δείξει πως να κάνεις προσβάσιμα τα social media και την ιστοσελίδα σου, ΕΔΩ

Ενημερώσου για τις υπηρεσίες της Black Light ΕΔΩ 

 Μετάβαση στο περιεχόμενο