ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ: THE ONE WHERE WE WRAP IT UP AT RARAOU

Φωτογραφία στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος Raraou, όπου φαίνονται από την πίσω πλευρά ο εκπαιδευτής της Black Light, Θοδωρής Τσάτσος κι ένας εκπαιδευόμενος, πραγματοποιώντας άσκηση συνοδείας. Στην πάνω πλευρά της εικόνας, φαίνονται από τα αριστερά προς τα δεξιά τα logo του Προσβάσιμες Γειτονιές, Ενεγροί Καταναλωτές, του ΣυνΑθηνά και του Raraou. It's a wrap!

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ: THE ONE WHERE WE WRAP IT UP AT RARAOU

Στη συμβολή της Βαλτετσίου με την Εμμανουήλ Μπενάκη, βρίσκεται το Raraou, ένα all-day-kind-of-place, τουτέστιν ένα μέρος που όλοι χρειαζόμαστε και αγαπάμε να έχουμε στην ζωή μας: για χαλαρό διάβασμα τα πρωινά, για μεζεδοκαταστάσεις με την παρέα και για ποτάκι αργότερα. 

Το εν λόγω κατάστημα των Εξαρχείων, λοιπόν, αποτελώντας το τελευταίο κατάστημα στην λίστα με τις εκπαιδεύσεις του προγράμματος “Προσβάσιμες Γειτονιές, Ενεργοί Καταναλωτές”(σας ακούμε, αγαπημένα μικρά καταστήματα που δεν προλάβατε το χρονικό όριο του προγράμματος και θα προσπαθήσουμε σκληρά για να μπορέσουμε να συνεχιστεί η δράση!), εκπαιδεύτηκε στην εξυπηρέτηση των πελατών με οπτική αναπηρία. 

“Είναι ζήτημα ενσυναίσθησης και βασικής λογικής”, δήλωσε ο υπεύθυνος του καταστήματος,  όταν τον ρωτήσαμε γιατί θέλησε να κάνει την εν λόγω εκπαίδευση αλλά και γιατί γενικότερα αναζητούσε από μόνος του ενημέρωση για την εξυπηρέτηση ατόμων με αναπηρία. “Θέλω όλοι όταν έρχονται στο μαγαζί να περνάνε καλά, είναι τόσο απλό”. 

Το τελευταίο -για την ώρα- accessibility pass του “Προσβάσιμες Γειτονιές, Ενεργοί Καταναλωτές”, δίνεται στα Εξάρχεια, και στο Raraou. 

Διάβασε περισσότερα για την δράση “Προσβάσιμες Γειτονιές, Ενεργοί Καταναλωτές” ΕΔΩ 

Κλείσε σήμερα την θέση σου στο Webinar της Black Light που θα σου δείξει πως να κάνεις προσβάσιμα τα social media και την ιστοσελίδα σου, ΕΔΩ

Ενημερώσου για τις υπηρεσίες της Black Light ΕΔΩ Μετάβαση στο περιεχόμενο