ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΧΟΡΟΥ

Logo δράσης "Οπτική Αναπηρία & Παραστατικές Τέχνες". Το logo αποτελείται από δυο μπλε σκούρους κύκλους οι οποίοι εφάπτονται μερικώς, μέσα στους οποίους υπάρχει το γραφικό μιας χορεύτριας που κρατά κορδέλα χορού - ο άξονας του κορμού της αποτελείται από το γραφικό ενός λευκού μπαστουνιού. Πάνω από το κεφάλι της χορεύτριας, στην άνω πλευρά των κύκλων και εντός αυτών με μαύρα γράμματα είναι γραμμένο το "Οπτική Αναπηρία & Παραστατικές Τέχνες"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΧΟΡΟΥ

Δωρεάν σεμινάρια θεάτρου και χορού για άτομα με οπτική αναπηρία

Η BLACK LIGHT – THE BLIND SIDE OF VIEW στο πλαίσιο της δράσης: ΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ διοργανώνει δωρεάν σεμινάρια χορού και θεάτρου σε άτομα με οπτική αναπηρία τον μήνα Δεκέμβριο στην περιοχή του Πειραιά και της Αθήνας. Τα σεμινάρια δεν προϋποθέτουν ανάλογη προηγούμενη εμπειρία από τους συμμετέχοντες.

Τα σεμινάρια στοχεύουν στην μελλοντική δημιουργία ενός εξειδικευμένου προγράμματος μαθημάτων χορού και θεάτρου μέσα στο οποίο θα προσφερθούν τα εργαλεία σε ανθρώπους με οπτική  αναπηρία να εκφραστούν κινητικά αλλά και ευρύτερα δραματουργικά, καταπολεμώντας παράλληλα το στερεότυπο του αποκλεισμού των ατόμων με αναπηρία από τις παραστατικές τέχνες.

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε μέσω e-mail στο  blacklightamke@gmail.com  ή στο 2114220211 

Υπό την Αιγίδα και την οικονομική στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού. 

Το λογότυπο του Υπουργείου Πολιτισμού. Μια ελληνική σημαία μέσα σε στεφάνι από δάφνες, όλα λευκά και μπλε, σε μπλε φόντο. Κάτω από αυτό είναι γραμμένο "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Υπουργείο Πολιτισμού"

      Μετάβαση στο περιεχόμενο