Δελτίο Τύπου Συνεργασίας της Black Light με τα καταστήματα ομορφίας Sephora

Η ομάδα της Black Light με την Χρυσέλλα Λαγαρία, CEO & CO-Founder, μαζί με τις εκπαιδευόμενες από τα καταστήματα ομορφιάς Sephora, ποζάρουν χαμογελώντας πλατεία μετά την εκπαίδευση.

Δελτίο Τύπου Συνεργασίας της Black Light με τα καταστήματα ομορφίας Sephora

Εκπαιδεύσεις στην εξυπηρέτηση πελατών με οπτική αναπηρία  στον χώρο των καλλυντικών και της ομορφιάς

Η Black Light, ακολουθώντας πιστά την δέσμευση της να κάνει προσβάσιμες τις επιχειρήσεις της χώρας μας, συνεχίζει τις δράσεις της με πολύτιμους συμμάχους αυτή την φορά, την αλυσίδα καταστημάτων Sephora Greece. Κατά τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο, εκπαιδεύσαμε τόσο δια ζώσης, όσο και διαδικτυακά, εργαζόμενους/ες και υπεύθυνους καταστημάτων σε ένα φάσμα περιοχών από τα πιο κεντρικά καταστήματα της Αθήνας, έως τα πιο απομακρυσμένα  όπως των Ιωαννίνων και της Καβάλας. Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύτηκαν στις βέλτιστες τεχνικές προσέγγισης, συνοδείας και εξυπηρέτησης πελατών με οπτική αναπηρία, ενώ μέσω διαδραστικού παιχνιδιού ήρθαν σε επαφή με την γενικότερη  ορολογία γύρω από την αναπηρία, καθώς και με τις καθημερινές συνήθειες των τυφλών ατόμων.

Παράλληλα, με αφορμή την ημέρα της γυναίκας,  το γυναικείο team της Black Light συμμετείχε σε ένα από τα «Sephora Stands Classes for Confidence» απολαμβάνοντας στιγμές ευεξίας και selfcare.

Η Αθηνά Παπαδοπούλου, Training Manager των καταστημάτων Sephora δήλωσε: «Η συμπεριληπτικότητα είναι θεμελιώδης αξία για τη Sephora παγκοσμίως. Η συνεργασία μας με την Black Light επιβεβαιώνει και αναδεικνύει την αξία αυτή, καθώς δίνει τη δυνατότητα στην ενδυνάμωση και κατάρτιση των ομάδων μας, έτσι ώστε να μπορούν να παρέχουν ποιοτική εξυπηρέτηση σε όλο το εύρος των πελάτων μας».

Οι στιγμές που μοιραστήκαμε με τη Black Light μας απέδειξαν ότι η ομορφιά όπως και συμπεριληπτικότητα δεν έχουν όρια και απευθύνονται σε όλους.

 Έχουν έναν κοινό όραμα και ακολουθούν το ίδιο μονοπάτι, που οδηγεί στο πάθος για την ικανοποίηση όλων των πελατών μας  και των ομάδων μας.

Η Χρυσέλλα Λαγαρία, Co-founder & CEO της Black Light δήλωσε: «Κάθε φορά που τυφλοί και βλέποντες συμπράττουμε για έναν χρήσιμο σκοπό, νιώθω ότι κάνουμε τον κόσμο μας λίγο καλύτερο. Ο χώρος της ομορφιάς και της  ευεξίας χρειάζεται ανθρώπους που θα μεταφέρουν την γνώση και την εμπειρία τους στους πελάτες τους, χωρίς αυτά να επισκιάζονται από την πιθανή αμηχανία που συχνά συναντάμε ως τυφλά άτομα στα καταστήματα. Οι άνθρωποι των Sephora που εκπαιδεύσαμε στην Black Light, είναι απολύτως έτοιμοι να εξυπηρετήσουν  τυφλούς πελάτες.

Καθρέπτης στα καταστήματα Sephora, στο οποίο πάνω αναγράφετε το μότο των καταστημάτων ομορφιάς Sephora "We belong to something beautiful".Η φωτογραφία φέρει το λόγκο ''Sephora'' & ''Black Light''.Μετάβαση στο περιεχόμενο