Η συνεργασία με το British Council για την επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη των νέων συνεχίζεται

Η συνεργασία με το British Council για την επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη των νέων συνεχίζεται

 

Η Black Light βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμμετοχή της και στον δεύτερο κύκλο του προγράμματος Life Skills που διοργανώνεται από το British Council!

 

Λίγα λόγια για το Life Skills

Σκοπός του εγχειρήματος είναι να εξελίξει τις επαγγελματικές προοπτικές των νέων (18 έως 30 ετών) που είτε βρίσκονται εκτός εκπαίδευσης, απασχόλησης ή κατάρτισης είτε επιθυμούν μια θετική αλλαγή σταδιοδρομίας, ώστε να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον.

Το Life Skills φιλοδοξεί να επιφέρει πραγματικό αντίκτυπο στην ελληνική κοινωνία, προωθώντας την εργασία σε φορείς κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας ή σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις με κοινωνικό αντίκτυπο, ως εναλλακτική και χωρίς αποκλεισμούς επιλογή καριέρας, για την καταπολέμηση της νεανικής ανεργίας.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την HSBC και υλοποιείται μέσω της διεξαγωγής δύο κύκλων αμειβόμενης πρακτικής άσκησης σε κοινωνικές επιχειρήσεις ή επιχειρήσεις με κοινωνικό αποτύπωμα σε όλη τη χώρα.

 

Πρακτική άσκηση στην Black Light

Κοπέλα φορά χοντρό ζεστό πουλόβερ και σταυρώνει τα χέρια της μπροστά στο στήθος κρατώντας λευκό μπαστούνι και μάσκα σκίασης της Black Light. Φοράει στρογγυλή κονκάρδα στα χρώματα της Black Light (μαύρο, λευκό και τυρκουάζ) όπου διακρίνεται το σήμα της επιχείρησης και η ένδειξη Trainee (εκπαιδευόμενη).

Στιγμιότυπο από βιωματική εκπαίδευση σε κατάστημα ρούχων.

Η  Black Light, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τη διεξαγωγή του 1ου κύκλου πρακτικής άσκησης, συμμετέχει και στον 2ο κύκλο και σε προσκαλεί να γίνεις εκείνη/ος που θα πραγματοποιήσει 2μηνη αμειβόμενη πρακτική άσκηση (Οκτώβριος-Νοέμβριος) στην επιχείρησή μας, συμμετέχοντας ταυτόχρονα σε μια σειρά εκπαιδεύσεων και «Start-up Bootcamps», ώστε να δοκιμάσεις στην πράξη τις επαγγελματικές ιδέες σου!

Αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία να κατανοήσεις τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντα σου μέσα από μια βιωματική διαδικασία, καθώς και να διευρύνεις την αντίληψή σου γύρω από την έννοια της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας διαμορφώνοντας ταυτόχρονα ένα πλάνο προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης. Μην τη χάσεις!

Κάνε σήμερα την αίτηση σου συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής. Ανυπομονούμε να σε γνωρίσουμε!

Περισσότερα για εμάς μπορείς να μάθεις εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα θα βρεις εδώ.

Ακολούθησε μας σε Facebook  Instagram & Linkedin

 Μετάβαση στο περιεχόμενο